Στέκι για Οικογένειες # Μητροπολιτικό Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» το  Στέκι για Οικογένειες, που διοργάνωσε το

Πρόγραμμα Πρωτοβουλία για την Πρόληψη της Ενδοοικογενειακής Βίας του Ιδρύματος Νεότητος & Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Πρόκειται για μια δράση του Προγράμματός μας, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκε, σε έναν διαφορετικό χώρο, ο ελεύθερος χρόνος των μελών 18 οικογενειών, με δραστηριότητες που στόχευσαν στην πρόληψη του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας .

Μαζί μας ήταν και το @iamnotadoll_project. Η Ιωάννα Παρασκευά, με τα 6 γλυπτά της, έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να συζητήσουν και να εκφράσουν ελεύθερα τις σκέψεις τους σε θέματα που πολύ συχνά οδηγούν στη βία.

Τη δράση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφεριάρχης του

Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Βλάχος καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητος & Οικογένειας, Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος.

Θερμές ευχαριστίες στην Πρόεδρο του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», κ. Σοφία Μαυρίκου, για την παραχώρηση χώρου του Πάρκου.